Det kan din virksomhed bruge Jobnet for Arbejdsgivere (JobAG) til

På Jobnet for Arbejdsgivere (JobAG) kan virksomheder i Danmark gratis gøre brug af en række servicetilbud fra jobcentrene. JobAG er en hjemmeside med en lang række funktioner, der kan lette arbejdet betydeligt, når din virksomhed skal ansætte nye medarbejdere.

Annoncér på jobnet

Som "kunde" på JobAG kan virksomheden gratis lægge jobannoncer ind på Jobnet. Med en jobannonce på Jobnet søger virksomheden medarbejdere 24 timer i døgnet En jobannonce sikrer de mest motiverede ansøgere til din stilling, fordi det er jobsøgeren selv, der vælger at henvende sig til virksomheden.

Jobsøgere kan skrive ansøgninger til virksomheden direkte fra jobbanken, og de kan få automatisk besked, hvis din annonce matcher indholdet i jobsøgerens "Jobagent".

Søg I cv’erne på jobnet

På JobAG har tusindvis af jobsøgere indlagt deres CV med detaljerede oplysninger om deres kvalifikationer. Når du søger i CV-banken, vil du hurtigt finde de mulige kandidater til det ledige job. På Jobnet er det både ledige og beskæftigede, der er på udkig efter et job, men JobAG er det eneste sted, hvor virksomheden med sikkerhed kan finde alle ledige inden for alle brancher.

Link til andre nyttige web-sider

Her kan du finde vej til hjemmesider, der er relevante når du søger nye medarbejdere til virksomheden. Her finder du relevante link

Gratis annoncering

Al brug af JobAG er gratis. Ønsker du personlig hjælp eller vejledning til annoncering eller til rekruttering generelt, kan du altid kontakte dit lokale jobcenter. Det er også gratis.