Værd at vide

Værd at vide, når du bruger jobcentret til at hjælpe dig med at finde en ny medarbejder:

Har du brug for en ny medarbejder, kan du lægge en annonce ind på Jobnet.dk. Det er nemt og hurtigt. Og du behøver ikke tænke på jobcentrets åbningstider.

Jobnet.dk har mere end 2 mio. besøgende hver måned. 

Vi har gjort det så let som muligt at bruge Jobnet.dk. Men hvis du har svært ved at komme i gang, så kontakt Jobnet support på telefon 70 25 87 25.

Vi sender en ledig 

Hvis du kontakter jobcentret direkte, så kan vi hjælpe dig med at finde den arbejdskraft, du har brug for.

Vi har kendskab til jobsøgere fra alle brancher. 

Vi tager en samtale med de ledige, som passer bedst til din jobbeskrivelse, og sender de bedst egnede ud til dig. Men du vælger, om du vil ansætte vedkommende. Det endelige valg er altid op til dig.

Jobcentret hjælper med at finde de mest motiverede og kvalificerede til dit job. Det eneste, der forventes af dig, er, at du melder tilbage til jobcentret, om hvordan det er gået med samtalen med den ledige.

Kontakt dit lokale jobcenter.

Tænk udenlandsk 

Hvis det er svært at finde den rigtige medarbejder i Danmark, så kan du måske finde arbejdskraften i udlandet. Se Workindenmark.dk

Vi kan hjælpe med at rekruttere arbejdskraft fra hele EU og fra Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz via den europæiske jobformidling EURES.

Du er også velkommen til at kontakte os. Vi kan for eksempel hjælpe dig med annoncering igennem en eller flere arbejdsformidlinger i Europa eller med vejledning om greencard-ordningen og rekruttering fra lande uden for Europa.