Jobcenter Nordfyn

Hvad kan du bruge dit jobcenter til: 
Jobcentrets vigtigste opgave er at støtte ledige i at finde et arbejde og virksomhederne i at finde den nødvendige arbejdskraft.

Er du ledig, eller mangler din virksomhed en ny medarbejder, kan du henvende dig i jobcentret for at få råd og vejledning.

På jobcentret har vi computere, som du kan låne til din jobsøgning, eller når du skal bekræfte, at du er ledig. Du er velkommen til at komme og læse de stillingsopslag, som vi har hængende. Vil du have nogle stillingsannoncer med hjem, tager vi gerne kopier til dig.

 

Åbningstid/telefontid:  
Mandag - onsdag  09.00 til 15.00
Torsdag  09.00 til 17.00
Fredag  Lukket


Telefontid på din tildelte sagsbehandler:
Mandag-torsdag  09.00-10.00
Fredag lukket

Jobcentret har lukket følgende dage:
Hverdage mellem jul og nytår
1. maj
Dagen efter Kristi himmelfartsdag
Grundlovsdag

Jobcenter Nordfyn er opdelt i følgende områder:

  • Jobservice, der hjælper ledige med at finde job og virksomheder med at finde arbejdskraft
  • Tilbud og vejledning til forsikrede ledige (dagpengemodtagere) og ikke-forsikrede ledige (kontant- og starthjælpsmodtagere)
  • Virksomhedskontakt, der varetages af virksomhedskonsulenter, som samarbejder med virksomhederne
  • Sygedagpengeafdelingen, der foretager opfølgning på sygemeldte, ansøgning om revalidering samt afklaring af berettigelse til fleksjob og førtidspension 

Husk at Jobcenter Nordfyn ikke udbetaler din forsørgelse. Den udbetales af din A-kasse eller det kommunale Ydelseskontor.

Gratis filmklip til virksomheder

CABI - Center for Aktiv BeskæftigelsesIndsats stiller gratis filmklip til rådighed for virksomheder om det rummelige arbejdsmarked. Som noget nyt kan du nu få filmklippene uploaded på din hjemmeside.

Kommunens hjemmeside: 
Nordfyn kommune