Se her!
Søger du job, uddannelse eller karriere indenfor:
Fødevareindustri, Køkken/kantine, Slagter, Hotel, Restauration, Cafè
Så start på vores opkvalificeringsforløb og bliv en del af en fantastisk branche med masser af jobs, uddannelsesmuligheder og karriereveje.
Opkvalificeringsforløbet varer 47 dage.
På forløbet får du de faglige og relevante kompetencer, som branchen efterspørger.
Her bliver du godt rustet til at indtræde i en fantastisk branche, som rummer mange individuelle muligheder.
De faglige kompetencer, som du opnår, kan bruges bredt i branchen. Efter forløbet kan du varetage flere ufaglærte jobfunktioner, som fx fødevareproduktionsmedarbejder, bartender, førevareproduktions-, kantinedrifts-, storkøkkens-, drifts- og cafémedarbejder, morgen-, middag- og aftenserveringsmedarbejder samt medarbejder i forskellige grene af køkken og det brede industriområde.
Under opkvalificeringsforløbet bliver du løbende orienteret omkring beskæftigelse og uddannelsesmuligheder samt de forskellige indgangsveje til branchen.
Efter forløbet kan du eventuelt starte på en ordinær ung- /voksenlærlingeløn fra første arbejdsdag, hvis du ønsker at starte på en uddannelse eller påbegynde ufaglært beskæftigelse.
Projektet er udarbejdet i samarbejde med fødevarebranchen, Rybners og de lokale jobcentre.
Den 21. august kl. 10.00: Informationsmøde på Jobcenter Esbjerg i Exnersgade 33, 6700 Esbjerg.
Her vil repræsentanter fra branchen og jobcentrene vil orientere dig om dine muligheder, og hvordan et eventuelt forløb vil kunne gennemføres.
Den 02.septeember Screeningsforløb og kursusstart på Rybners Restaurant- & kokkeskole.
Den 1. november: Kursusforløb afsluttes.
Spørgsmål samt tilmelding kan ske til din lokale jobrådgiver.