Virksomhedsservice

 

Virksomhedsservice

I Virksomhedsservice vil vi gerne bidrage til vækst i Fredericia Kommune. Vores mission er at sikre, at du kan få den fornødne arbejdskraft til enhver tid. Vores mål er at være virksomhedernes foretrukne
rekrutterings -og samarbejdspartner.

Vi kan hjælpe dig med følgende:

  • Du mangler arbejdskraft
  • Du har en sygemeldt medarbejder, som du gerne vil have tilbage
  • Dine medarbejdere skal opkvalificeres
  • Du ønsker at tage socialt ansvar
  • Du ønsker at få besøg af Virksomhedsservice

I vores fakta ark kan du hente beskrivelser af alle jobcentrets tilbud og muligheder. Du kan fx, læse om reglerne for sygedagpenge, jobsøgning i udlandet, småjobs, hjælpemidler, virksomhedspraktik og meget andet.

Faktaark til virksomheder - faktaark.dk/fredericia_virksomhed/.

 

Se Arbejdstilsynets nye koncept: Sådan får du din syge medarbejder godt tilbage til jobbet

Retur til toppen

 


Efter- og videreuddannelse

www.voksenuddannelse.dk kan du læse om forskellige muligheder for efter- og videreuddannelse af dine ansatte i det offentlige uddannelsessystem.

Fælles for uddannelserne er, at staten yder et tilskud. Det betyder, at de kan tilbydes gratis eller til reduceret pris. Desuden vil det ofte være muligt at søge støtte, fx til kompensation for lønudgifter.

Retur til toppen

 

 
Erhvervsmentor

Har du lyst til at gøre en stor forskel for et ungt menneske i Fredericia – et par gange om måneden, så meld dig som erhvervsmentor og hjælp med at bryde unges ledighed. Som frivillig erhvervsmentor bliver du også en del af et erhvervsnetværk med 1.000 erhvervsledere fra hele landet.

Er du interesseret i at være erhvervsmentor eller høre mere, så kontakt mentorkoordinator Anette Graver Thomsen på tlf. 4124 8553 eller email anette.g.thomsen@fredericia.dk

Klik her for at se folder erhvervsmentor netværk

 

Retur til toppen

 


Hvis skaden opstår...

I Job7-samarbejdet er der udarbejdet denne folder, der indeholder vigtig information til virksomheder, der har borgere i forløb - fx virksomhedspraktik.

Se folderen her!

 

Retur til toppen

 

 

Ajourført den 19. januar 2023